15 Ağustos 2008 Cuma

Merhaba!

Biz kimiz?
Biz hayatimizin ilkbaharinda tanismis ve arkadasligini bugunlere dek getirmis iki dostuz. Zerrin ve Beyza.. Ikimizin de 2 yasinda kizimiz var. Ikimiz de yavrularimizi en guzel sekilde yetistirebilmek icin cabalayan anneleriz.

Bu blogu neden kurduk?
Dogru beslenmenin cocuk gelisimindeki hayati onemini bildigimiz icin.. Biz de marketten hazir yiyecekler alip bebislerimizin karnini kolayca doyurabiliriz, ama biliyoruz ki bu kolay da olsa saglikli bir yol degil.
Bir gun karar aliyoruz: Artik cocuklarimiza tamamen saglikli yiyecekler sunalim. Cocuklarimizin saglikli beslenmesi hakkinda bilgilerimizi birbirimizle paylasalim, diger arkadaslarimizin da tecrubelerinden faydalanalim, ve tum bu deneyimleri ortak bir alanda herkese sunalim.

Iste bu yuzden bugun buradayiz. Sizlerin de katilimiyla cok guzel paylasimlar yapacagimiza inaniyoruz. Gelin burada cocuklarimiz icin en saglikli yemek tariflerini paylasalim, organik urunleri nerede nasil bulacagimiza dair bir veritabani olusturalim, kim neyi kullanir, neyden memnundur, neyden memnun degildir, burada paylasima acalim. Ve hep birlikte "organik" bir hayata 'merhaba' diyelim!

5 yorum:

arzu dedi ki...

Beyzacim hayirli ugurlu olsun.zerrin'le cok guzel bir ise niyet etmissiniz.Basarilar dilerim.Sadece dilemekle kalmam ev yapimi yogurt ve recellerimi resimleyip sizinle paylasmayi umit ederim.
Hersey cocuklarimiz icin...
sevgiler,
arzu

beyza dedi ki...

Arzucumm canim arkadasim
katkilarini hemen bekliyoruz. tariflerini de yazmayi unutma! guzeller guzeli kizini ve seni opuyorum

sib dedi ki...

selamlar,
organigin gucu adina...guc hepiizde olsun:))

bizde varız..emre junior ve annesi sibel.

Mon Petit Chou dedi ki...

merhaba, kendim ve Duru için teşekkür ederim. biz de Duru için küçük bir alanda organik tarım yapıyoruz. ürünler benden tarifler sizden.

beyza dedi ki...

Emre'nin ve Duru'nun annesi, aramiza hosgeldiniz. Insallah herberaber cok guzel cikaririz ortaya, cocuklarimiz icin..